Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Πρώτη Φωτογραφία Του Samsung Galaxy F Απογοητεύει

Samsung Galaxy F live photo leaked

Η πρώτη φωτογραφία της premium έκδοσης του Samsung Galaxy S5 ανέβηκε στο διαδίκτυο από το αξιόπιστο blog GSMArena. Για το κινητό αυτό έχουμε ακούσει πολλές φήμες και όλες λένε το ίδιο: μεταλλικό σασί, Quad HD / 2K οθόνη και επεξεργαστής Snapdragon 805 με 3GB μνήμη RAM.

Σύμφωνα με το blog και τις αξιόπιστες πηγές του, το Samsung Galaxy F θα απογοητεύσει αυτούς που ήθελαν ένα μεταλλικό Galaxy κινητό, αφού το Galaxy F μοιάζει με το Galaxy S5 και έχει το ίδιο μεταλλικό περίβλημα με τα iPhone 5/5s στα πλάγια. Το πίσω μέρος παραμένει πλαστικό και αφαιρείται.

Όπως με κάθε φήμη και διαρροή, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί όλοι μπορεί να την «πατήσουν» από κάποιον που παριστάνει τον «insider» που θέλει να διαρρεύσει. Πρόσφατα το @evleaks έπεσε θύμα από ένα 14-χρονο το οποίο του έδωσε ψευδής διαρροές σαν μηχανικός της Google για το υποτιθέμενο OnePlus Tab tablet που δεν υπάρχει και το HTC Volantis tablet με 5GB μνήμη RAM.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Όπως φαίνεται η εικόνα είναι ψεύτικη – μάλλον είναι ένα συνηθισμένο Galaxy S5 με μεταλλικό περίβλημα (bumper).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: