Το Samsung Galaxy F Ποζάρει Για Τη Κάμερα

Το Samsung Galaxy F Ποζάρει Για Τη Κάμερα

Το Samsung Galaxy F αναμένεται να είναι η ‘premium’ έκδοση του Samsung Galaxy S5 με 5.3 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 με 3GB μνήμη RAM και 16MP κάμερα με OIS. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Galaxy, αυτό θα έχει μεταλλικό σώμα αντί για πλαστικό, αν οι φήμες είναι σωστές.

Στο παρελθόν είχαμε δει υποτιθέμενες φωτογραφίες ενός πρωτότυπου μοντέλου του Samsung Galaxy F, που δεν αποκάλυπταν όμως τίποτα, μέσα στην εβδομάδα είδαμε τη πρώτη ‘επίσημη’ εικόνα να διαρρέει από το @evleaks και τώρα ένας πιστός αναγνώστης του PhoneArena μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες πραγματικές φωτογραφίες.

Το κινητό στις φωτογραφίες μοιάζει με τη render εικόνα την οποία δημοσίευσε το @evleaks και μιας και οι δύο πήγες είναι εξαιρετικά αξιόπιστες, τότε μάλλον μιλάμε για τη πραγματική συσκευή. Όπως βλέπουμε, το Samsung Galaxy F ακολουθεί τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy S5 και κουβαλάει ακόμα τα ίδια χαρακτηριστικά – μετρητή καρδιακού παλμού και πιθανότατα αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, όπως επίσης αντοχή στο νερό και στη σκόνη (πιστοποίηση IP67).

Ως συνήθως, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τις διαρροές και τις φήμες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.