Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Διαφημίσεις Του Galaxy Gear Θυμίζουν Λίγο Από… iPhone

Samsung Galaxy Gear - A Long Time Coming

Τις πρώτες διαφημίσεις του Galaxy Gear για την αγορά των ΗΠΑ δημοσίευσε σήμερα η Samsung και μπορούμε να πούμε ότι μας θυμίζουν λίγο αυτή του πρώτου iPhone.

Οι διαφημίσεις έχουν όνομα «Evolution» και «A Long Time Coming». Η πρώτη δείχνει διάφορα ‘έξυπνα’ ρολόγια που χρησιμοποιήθηκαν σε ταινίες και παιδικά, και η δεύτερη σκηνές από τα έργα αυτά με τους χρήστες τους να τα χρησιμοποιούν. Και οι δύο διαφημίσεις τελειώνουν δείχνοντας το σήμερα με το Galaxy Gear της εταιρίας. Κάπως έτσι θέλουν να δείξουν την πορεία αυτών των ‘ρολογιών’. Όμως οι διαφημίσεις αυτές μας θυμίζουν την «Hello» που έτρεχε η Apple το 2007 για να διαφημίσει το iPhone όπου έδειχνε διάφορα πολλά σταθερά και κινητά τηλέφωνα από ταινίες και στο τέλος παρουσιάζει το iPhone.

Σύμπτωση ή έμπνευση; Μπορείτε να δείτε και τις 3 διαφημίσεις παρακάτω και να μας πείτε σε σχόλιο την άποψή σας.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: