Οικονομικά Galaxy Lite Ετοιμάζει Η Samsung

Τα Επόμενα Κινητά Της Samsung Θα Έχουν 64-bit Επεξεργαστή

Samsung Galaxy Note III hands-on

Στην κατασκευή ακόμα φθηνότερων Android συσκευών με όνομα Galaxy Lite φαίνεται ότι προχωράει η Samsung αφού ο ανταγωνισμός στη Κίνα είναι τεράστιος.

Τα προϊόντα με τον τίτλο «Lite» που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα είναι το Samsung Galaxy Note 3 Lite, το Samsung Galaxy Grand Lite και το Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Το πρώτο είναι το γνωστό phablet της εταιρίας, το δεύτερο ένα smartphone και το τρίτο το φθηνό Android tablet της.

Το ‘lite’ Note έχει τη κωδική ονομασία Samsung SM-N7505 και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με 5,7- και 5,49-ίντσες. Η κάμερα έχει πέσει στα 8 megapixel και η οθόνη από Super AMOLED έχει γίνει LCD. Το lite Grand με κωδική ονομασία Samsung GT-I9060 θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο, κίτρινο και λεμονί, έχοντας 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 848×480, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz με 1GB RAM, 8GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτες microSD, 2100mAh μπαταρία, 5 megapixel κάμερα και VGA εμπρόσθια. Τέλος, το tablet με ονομασία Samsung SM-T11 θα έρθει σε δύο εκδόσεις με WiFi-μόνο και WiFi+3G και σε λευκό και μαύρο.

Όπως όλα δείχνουν, τα παραπάνω οικονομικά Android smartphones/tablet θα ανακοινωθούν στην Mobile World Congress 2014 που θα λάβει χώρα στις 24-27 Φεβρουαρίου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας τους φημολογείται πως έχει τεθεί στον ίδιο μήνα.

Πηγές: 1, 2, 3

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.