Το Samsung Galaxy Mega 2 Θα Διαθέτει HD Οθόνη, 64-Bit Επεξεργαστή

Το Samsung Galaxy Mega 2 Θα Διαθέτει HD Οθόνη, 64-Bit Επεξεργαστή

Samsung Galaxy Mega

Η Samsung που δεν σταματάει να παράγει κινητά, μετά την ανακοίνωση των Galaxy S5 Mini, Young 2, Star 2, Ace 4 και Core II, διέρρευσε το Galaxy Mega 2. Η σειρά Mega λανσαρίστηκε μέσα στο 2013 και περιλαμβάνει κινητά phablets με τεράστιες οθόνες.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Mega 2 διέρρευσαν από το GFXBenchmark και δείχνουν ένα phablet μεσαίας κατηγορίας το οποίο έρχεται για να ανταγωνιστεί τις προτάσεις των κινεζικών κατασκευαστριών. Σε αντίθεση με το περσινό Mega, το Mega 2 διαθέτει μικρότερη οθόνη (5.9 ίντσες αντί για 6.3) κρατώντας την HD ανάλυση, χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 της Qualcomm στα 1.2 GHz με υποστήριξη 64-bit, Adreno 306 επεξεργαστή γραφικών, 2 GB μνήμη RAM, 8 GB χωρητικότητα, 12 MP κάμερα με 1080p βίντεο και 5 MP εμπρόσθια κάμερα, πάλι με 1080p βίντεο.

Το κινητό – mini tablet θα κυκλοφορήσει με το Android 4.4.3 KitKat προ-εγκατεστημένο και με το Android L που θα υποστηρίζει 64-bit φαίνεται πως θα γίνει καλύτερο σε ότι αφορά τις επιδόσεις του.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.