Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Το Galaxy Note 3 Σε Νέα Χρώματα

Samsung Galaxy Note 3 Colours

Το Samsung Galaxy Note 3 μόλις έγινε λίγο πιο όμορφο, αφού η Samsung το ανακοίνωσε σε πλήρες κόκκινο και σε άλλες εκδόσεις με λίγο χρυσό χρώμα.

Το phablet θα κυκλοφορήσει στα εξής νέα χρώματα: Merlot Red (κατακόκκινο με ασημί), Rose Gold Black (μαύρο με χρυσό) και Rose Gold White (λευκό με χρυσό). Ήδη ξέρουμε για τα κλασικά Jet Black (μαύρο), Classic White (λευκό) και Blush Pink (ροζ) όμως οι νέες προτάσεις ήρθαν για να προσελκύσουν ακόμα πιο πολύ κόσμο αφού το κάνουν να φαίνεται πιο πολυτελές.

Η Samsung ισχυρίζεται πως οι παραπάνω νέες επιλογές θα ταιριάζουν ωραία με το Galaxy Gear smartwatch που πουλάει μαζί με το Samsung Galaxy Note 3.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε ποια χρώματα θα πωλούνται που, όμως γνωρίζουμε ότι το Rose Gold White θα ξεκινήσει τη καριέρα του αυτό το μήνα στη Κίνα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: