Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Galaxy Note 4 Ίσως Διαθέτει Οθόνη 3 Πλευρών

Τώρα που το Samsung Galaxy S5 ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε σε πάρα πολλές χώρες τα βλέμματα στρέφονται στο Samsung Galaxy Note 4 και την οθόνη του. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από τις ακτές της Κορέας, το επερχόμενο phablet θα έχει οθόνη με τρεις πλευρές!

Πολύπλευρη οθόνη η Samsung έχει ήδη αναπτύξει, τουλάχιστον σε πειραματικό στάδιο, και είναι αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία. Ονομάζεται Youm. Η ενσωμάτωσή της αργά ή γρήγορα θα γινόταν, και αφού εκτελεστικός της εταιρίας είχε αναφέρει πως το Samsung Galaxy Note 4 θα έχει νέα μορφή, οι παραπάνω αναφορές στέκουν. Η ανάλυσή της πιθανότατα θα φτάνει τα 2560 x 1440 pixels.

Σε άλλα χαρακτηριστικά για το τεράστιο κινητό έχουμε σώμα ανθεκτικό στο νερό, 4GB μνήμη RAM και 20 megapixel κάμερα με 4K βίντεο. Η ανακοίνωσή του πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA 2014 στο Βερολίνο τις ημέρες 5 με 10 του Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: