Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Λυγίζει Το Samsung Galaxy Note 4 Όπως Το iPhone 6 Plus;

Samsung Galaxy Note 4 Bend Test

Το Galaxy Note 4 κατηγορήθηκε για το gapgate, δηλαδή για το κενό μεταξύ οθόνης και σασί το οποίο εσκεμμένα είναι έτσι, αλλά τι γίνεται με το bendgate; Λυγίζει το phablet της Κορέας με το phablet των ΗΠΑ;

Το πρόβλημα με το bendgate είναι το μέταλλο που θεωρείται premium υλικό και χρησιμοποιείται στις ναυαρχίδες. Μπορεί να προσφέρει περισσότερη ποιότητα σε ένα κινητό, όμως σε μερικές περιπτώσεις έχει και τα αρνητικά του, όπως τώρα. Το iPhone 6 Plus είναι κατασκευασμένο από λεπτό μέταλλο και για αυτό όταν ασκείται πίεση στο ύψος των πλήκτρων αυξομείωσης της έντασης λυγίζει προκαλώντας σοβαρή ζημία στο κινητό που δεν επιδιορθώνεται. Το Note 4 έχει μεταλλικό πλαίσιο, θα μπορέσει να περάσει τη δοκιμή λυγίσματος;

Φυσικά και όχι. Όπως βλέπουμε από το παρακάτω βίντεο από το κανάλι Unbox Therapy (το οποίο έκανε γνωστό το πρόβλημα στα iPhone), το Note λυγίζει. Το καλό όμως είναι ότι μπορεί να επιστρέψει στη φυσική του κατάσταση άμεσα με πίεση από την αντίθετη μεριά, και αυτό χάρη στο πλαστικό.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε από όλη αυτή την ιστορία με το bendgate είναι ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέχουμε σαν τα μάτια μας το κινητό. Εκτός αν είναι θωρακισμένο κινητό ή διαφημίζεται από τη ‘μαμά-εταιρία’ σαν ανθεκτικό, το smartphone αντέχει σε λίγα πράγματα – μερικά αντέχουν περισσότερο, μερικά λιγότερο (όπως το iPhone 6 Plus).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: