Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Note 4, Διέρρευσε Και Φαίνεται Ίδιο Με Το 3

Samsung Galaxy Note 4 case

Το Samsung Galaxy Note 4 έχει στρέψει τα βλέμματα όλης της τεχνολογικής κοινότητας επάνω του και θα είναι η μεγαλύτερη παρουσίαση που θα γίνει στην IFA 2014. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η Samsung μετά την ανακοίνωση του Galaxy S5 θα απογοητεύσει τους fans της και με το Note 4.

Ο πωλητής oeago έβαλε στο Amazon για πώληση τη πρώτη θήκη για το επερχόμενο Galaxy Note 4. Μέσα στη θήκη φαίνεται και το phablet το οποίο είναι ίδιο με το περσινό Galaxy Note 3 διατηρώντας το φυσικό home κουμπί κάτω από την οθόνη, αλλά με μικρότερα κουμπιά αφής δίπλα στο home κουμπί. Εννοείται ότι εφόσον κράτησε τον ίδιο σχεδιασμό δεν θα εξοπλίζεται με κυρτή οθόνη ή με πολλές πλευρές, όπως ακουγόταν. Διαφορετικό, ωστόσο, είναι το υλικό στο πίσω μέρος. Φαίνεται μεταλλικό, άρα η Samsung ξεφορτώθηκε το ψεύτικο δέρμα.

Άλλο ένα πράγμα που γίνεται ξεκάθαρο από τις εικόνες, κοιτώντας το widget του καιρού, είναι ότι το νέο Note θα ανακοινωθεί στο Βερολίνο. Επάνω στο widget αναφέρεται η πόλη καθώς επίσης και η ημέρα (δίπλα στο κουμπί ανανέωσης).

Το κινητό θα εφοδιάζεται με οθόνη 5,7-ιντσών με Quad HD ανάλυση, τετραπύρηνο chipset Snapdragon 805 ή 64-bit Exynos 5433 ανάλογα την περιοχή, 16-megapixel κύρια κάμερα με διπλό LED flash, αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας και θα είναι αδιάβροχο. Από τα teasers της Samsung καταλαβαίνουμε ότι θα αποκτήσει νέες δυνατότητες η γραφίδα S-Pen. Τέλος, οι πρώτες τιμές αποκαλύφθηκαν και έτσι μπορούμε να σας πούμε ότι θα κρατήσει την ίδια τιμή με το περσινό Note (περίπου €799).

Ενημέρωση: Στα αριστερά του ακουστικού μπορούμε να διακρίνουμε έναν ακόμα αισθητήρα, πιθανότητα για την υπεριώδης ακτινοβολία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: