Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Κατασκευαστικά Θέματα Εντοπίστηκαν Και Στο Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 Gapgate

Μετά το φιάσκο του iPhone 6 Plus, κατασκευαστικά προβλήματα εντοπίστηκαν και στο Galaxy Note 4 της Samsung. Το phablet μπορεί να μην λυγίζει όπως το phablet της Apple, όμως αναφορές ισχυρίζονται πως υπάρχει ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στην οθόνη και το σασί του.

Το περιστατικό αυτό έχει βαφτιστεί «gapgate» (bendgate ονομάζεται του iPhone 6 Plus) και χάρη σε αυτό λέγεται πως χωράει μια επαγγελματική κάρτα ή δύο φύλλα A4 στο κενό. Για να επαληθεύσουν την ύπαρξη αυτού του προβλήματος, οι κάτοχοι του φετινού Note μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο. Το παρακάτω βίντεο είναι το πρώτο στο YouTube το οποίο παρουσιάσει το gapgate.

Η Samsung δεν έχει τοποθετεί επίσημα επάνω σε αυτό το θέμα. Υποθέτουμε ότι εξετάζει το θέμα και θα κάνει την ανακοίνωση μόλις υπάρξουν περισσότερα περιστατικά.

Ενημέρωση: Η εταιρία ανακοίνωσε ότι το θέμα αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα ή τη ποιότητα του Galaxy Note 4. Διασφαλίζει τους καταναλωτές ότι τα κομμάτια είναι ακριβώς έτσι όπως τα έχει σχεδιάσει και παράξει.

«The reported issue does not impact the functionality or quality of the Galaxy Note 4. We assure our customers that all Galaxy Note 4 units meet our strict manufacturing and quality control standards.»

Πηγή: ittoday

Μοιράσου το με τους φίλους σου: