Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Note 4: Το Κινητό Με Την Καλύτερη Οθόνη

Samsung Galaxy Note 4

Το Samsung Galaxy Note 4 ανακοινώθηκε στα πλαίσια της IFA 2014, με τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες που το καθιστούν το καλύτερο phablet της αγοράς. Τον τίτλο αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η DisplayMate, η εταιρεία που ειδικεύεται σε δοκιμές οθονών, ανακηρύσσοντας την οθόνη του Galaxy Note 4 ως την καλύτερη που υπάρχει στην αγορά.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1440 pixels Super AMOLED (με 515 ppi) και παρόλο που οι AMOLED οθόνες υστερούν στην ρεαλιστικότητα των χρωμάτων, το phablet της κορεάτικης εταιρίας δεν συναντά τέτοια προβλήματα, καθώς σε σχετική παρουσίαση η DisplayMate αναφέρει ότι παρουσιάζει τα πιο ακριβή χρώματα για το φάσμα sRGB/Rec.709 σε σύγκριση με τα υπόλοιπα smartphones και tablets που έχουν δοκιμαστεί.

Επίσης, σε δοκιμή της γωνίας θέασης, το Galaxy Note 4 δεν θα μπορούσε να απογοητεύσει, αφού μειώνει κατά 19% τη φωτεινότητα, κερδίζοντας τους τιμητικούς 6.6 JNCD βαθμούς. Πρώτο εμφανίζεται επίσης στο test αντανάκλασης, με τον μέσο όρο αντανάκλασης φωτός να είναι μόλις 4,8%, αφήνοντας πίσω την προηγούμενη καλύτερη μέτρηση της DisplayMate που έγραφε 4,4%.

Τέλος, εμφανίζεται ενεργειακά οικονομικότερη κατά 40% σε σύγκριση με τις οθόνες των HTC One και Sony Xperia Z2, ενώ είναι ενεργειακά αποδοτικότερη σε σχέση με τον προκάτοχό του, Galaxy Note 3, κατά 14%.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: