Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Note5: Μικρότερη Μπαταρία Αλλά Μεγαλύτερη Αυτονομία Από Το Galaxy Note 4

Το Samsung Galaxy Note5 παρουσιάστηκε επίσημα λίγες μέρες νωρίτερα και δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τον ενθουσιασμό που είχε προκαλέσει πριν την ανακοίνωσή του. Οι φίλοι της εταιρίας δεν ικανοποιήθηκαν καθόλου από τη φετινή πρόταση της εταιρίας αφού δεν υπάρχει έκδοση έκδοση με 128GB χωρητικότητα, ούτε υποδοχή για microSD κάρτες, δεν θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά και η μπαταρία όχι μόνο δεν αφαιρείται όπως παλιά αλλά έχει και μικρότερη χωρητικότητα σε σχέση με το περσινό Galaxy Note 4.

Όσον αφορά την μπαταρία του όμως, φαίνεται ότι θα πρέπει να σταματήσει να ασκείται κριτική για αυτή αφού σε δοκιμή μπαταρίας που πραγματοποίησε το Phone Arena, αποδείχτηκε ότι η διάρκεια ζωής της είναι μεγαλύτερη από αυτήν του προκατόχου του. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Note5 προσφέρει αυτονομία 9 ωρών και 11 λεπτών, ενώ το Galaxy Note 4 προσφέρει 8 ώρες και 43 λεπτά. Αμφότερα αφήνουν πίσω τις αντίπαλες ναυαρχίδες Google Nexus 6, Asus ZenFone 2, Apple iPhone 6 Plus, HTC One M9 και LG G4, ενώ στις πάνω θέσεις από αυτά βρίσκονται τα Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Sony Xperia Z3 και Motorola Droid Turbo.

Τέλος, όσον αφορά την διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας το γρηγορότερο από όλα είναι το ASUS ZenFone 2 με μόλις 58 λεπτά φόρτισης, ωστόσο και το Samsung Galaxy Note5 προσφέρει ταχεία φόρτιση με την πλήρη φόρτιση του σε 81 λεπτά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: