Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν Οι Πρώτες Εικόνες

Δεν είναι μυστικό ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy Note 5 και τώρα αυτό διέρρευσε για να το δούμε περίπου ένα μήνα πριν την ανακοίνωσή του. Η διαρροή έγινε από την εταιρία Ringke η οποία κατασκευάζει θήκες και ανέβασε στο Amazon μια διάφανη θήκη για το νέο Note. Αυτό έχει γίνει ένα κλασικό κόλπο των εταιριών για να αποκαλύπτουν νέες συσκευές και παράλληλα να προωθούν την εταιρία τους και τα προϊόντα τους.

Στις εικόνες βλέπουμε το Note με τον σχεδιασμό του Galaxy S6 και τη νέα υποδοχή για τη γραφίδα S Pen η οποία λογικά χρησιμοποιεί νέο μηχανισμό εξόδου. Επίσης επιβεβαιώνεται η έλλειψη της υποδοχής για κάρτες μνήμης microSD, κάτι που σημαίνει ότι θα διαθέτει UFS (Universal Flash Storage) 2.0 μνήμη επειδή είναι πολύ πιο γρήγορη από τις eMMC 5.0 που έχουν τα υπόλοιπα κινητά και τις κάρτες microSD (επιπλέον με τους σημερινούς memory controllers δεν γίνεται μια συσκευή να έχει και UFS μνήμη και υποδοχή για microSD).

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει και να κυκλοφορήσει το Note 5 μέσα στον Αύγουστο μαζί με το στρογγυλό ρολόι Gear A και το Galaxy S6 Edge+ που επίσης διέρρευσε. Στην ίδια εκδήλωση η εταιρία ίσως ανακοινώσει και το λανσάρισμα των Tizen smartphones στην Ευρώπη.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: