Το Galaxy Note Edge Θα Κυκλοφορήσει Σε Περιορισμένο Αριθμό

Samsung Galaxy Note Edge: Επίσημα Το Πιο Καινοτόμο Κινητό Του 2014

Samsung Galaxy Note Edge hero

Η Samsung έκανε την έκπληξη στην έκθεση IFA Berlin 2014 παρουσιάζοντας το Galaxy Note Edge, το πρώτο phablet με κυρτή οθόνη στο δεξιό μέρος του κινητού. Στην οθόνη αυτή παρουσιάζονται επιπρόσθετες πληροφορίες ή ενέργειες ανάλογα την εφαρμογή ή τις ανάγκες του χρήστη, άλλα δεν είναι καθόλου πρακτική για τους αριστερόχειρες.

Όσοι θέλουν το κινητό όμως θα πρέπει να κάνουν υπομονή ή/και να βρουν εναλλακτικούς τρόπους απόκτησής του. Ο λόγος είναι ότι το κινητό δεν πρόκειται να μπει σε μαζική παραγωγή άμεσα, όπως δήλωσε η Samsung στο ZDNet. Θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές μέχρι το τέλος του έτους σε περιορισμένο αριθμό. Μία από τις αγορές που αποκλείστηκαν είναι αυτή των ΗΠΑ. Στη Νότιο Κορέα θα κυκλοφορήσει κανονικά και πιθανόν θα είναι η μόνη αγορά η οποία θα υποδεχτεί το Note Edge, όπως είναι και η μόνη που υποδέχτηκε το κυρτό Samsung Galaxy Round.

Το Samsung Galaxy Note Edge για όσους δεν θυμούνται διαθέτει οθόνη 5,6-ιντσών ανάλυσης Quad HD+, Snapdragon 805 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,7 GHz, 3 GB RAM, 16-megapixels κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή και μπαταρία 3,000 mAh. Αν κάποια στιγμή καταφέρει να έρθει στην Ευρώπη θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή: ZDNet Korea

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.