Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Galaxy Note5 Έρχεται Στην Ευρώπη;

Samsung Galaxy Note5

Οι φήμες για το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Note5 στην ευρωπαϊκή αγορά αναζωπυρώνονται και φέρνουν αισιοδοξία στους fans της σειράς Note.

Πριν λίγους μήνες όταν η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note5, η εταιρία δήλωσε ότι δεν θα το κυκλοφορήσει στην Ευρώπη απογοητεύοντας τους πιθανούς αγοραστές του. Πιθανόν ήθελαν να επικεντρωθούν στην προώθηση του παρόμοιο Samsung Galaxy S6 edge+, παρότι οι fans ζητούσαν το πολυαναμενόμενο phablet της σειράς.

Μετά από όλα αυτά, η Samsung φαίνεται ότι τελικά θα το κυκλοφορήσει στην ήπειρό μας. Σύμφωνα με ρουμανικό tech blog, το Samsung Galaxy Note5 θα κυκλοφορήσει εδώ τον Ιανουάριο του 2016. Ακόμα και αυτή η απόφαση της Samsung φαίνεται λανθασμένη, αφού θα έχει περάσει η περίοδος των Χριστουγέννων και ο κόσμος δεν θα μπορεί να το αγοράσει σαν δώρο.

Το blog ισχυρίζεται πως οι πληροφορίες έρχονται από άτομο κοντά στο ρουμανικό τμήμα της Samsung όμως μέχρι να έχουμε περισσότερες αποδείξεις ότι θα κυκλοφορήσει εδώ να είστε επιφυλακτικοί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: