Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung έλυσε το πρόβλημα με τη γραφίδα του Galaxy Note5

Όταν η Samsung λάνσαρε το Galaxy Note5 οι χρήστες παρατήρησαν ένα πρόβλημα στο κινητό που λογικά κανείς στην εταιρία δεν είχε παρατηρήσει: βάζοντας τη γραφίδα S-Pen πίσω στη θέση της ανάποδα, ο μηχανισμός του κινητού κολλάει και η γραφίδα δεν μπορεί να αφαιρεθεί ξανά αν δεν σπάσει αυτός ο μηχανισμός. Τελικά χρειάστηκαν μερικοί μήνες για τους μηχανικούς της εταιρίας να βρουν έναν νέο μηχανισμό ο οποίος επιτρέπει την αφαίρεση της γραφίδας χωρίς να σπάσει.

Η Samsung από τότε που το πρόβλημα αποκαλύφθηκε μέχρι και σήμερα έλεγε στους χρήστες να ακολουθούν τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης (το οποίο εξηγούσε στους χρήστες ότι πρέπει να τοποθετούν τη γραφίδα κανονικά), όμως τώρα εφάρμοσε στα τελευταία μοντέλα τον νέο μηχανισμό. Η κορεάτικη κατασκευάστρια δεν προέβη σε κάποια σχετική ανακοίνωση για αυτή την αλλαγή αλλά οι χρήστες τη παρατήρησαν και ανέβασαν στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία που τη δείχνει – μπορείτε να τη δείτε παρακάτω:

Samsung Galaxy Note5 new motherboard

Στο μεταξύ, εμείς που μένουμε στην Ευρώπη περιμένουμε το Samsung Galaxy Note5 να λανσαριστεί, αφού οι φήμες ισχυρίζονται ότι θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας στις αρχές του 2016. Η Samsung δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις φήμες και για αυτό δεν γνωρίζουμε ακόμα αν τελικά θα κυκλοφορήσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: