Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Note7: Αναβάλλεται η κυκλοφορία επειδή εκρήγνυται ενώ φορτίζει

Η Samsung σταματάει προσωρινά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note7 εξαιτίας των αναφορών για εκρήξεις κατά την διάρκεια της φόρτισής του, σύμφωνα με αναφορά του Yonhap News Agency. Μέσα σε δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του στις πρώτες αγορές έχουν αναφερθεί δύο περιστατικά έκρηξης καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το κινητό, και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πως προκλήθηκαν.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η Samsung ανέβαλε τις αποστολές του Galaxy Note7 σε παρόχους της Νότιας Κορέας για να πραγματοποιήσει ποιοτικούς ελέγχους και να διαπιστώσει γιατί εκρήγνυται ενώ φορτίζει. Φυσικά οι φήμες μπορεί να είναι ψευδείς και να μην φτάει το κινητό, όμως η Samsung έκανε αυτό που όφειλε να κάνει.

«Η Samsung σταμάτησε να παρέχει τα κινητά παρότι οι προπαραγγελίες δεν έχουν ακόμα αποσταλεί,» είπε ένα ανώνυμο στέλεχος κορεάτικου παρόχου τηλεπικοινωνιών. Πηγές του Herald, με τη σειρά τους, αναφέρουν ότι η κατασκευάστρια παρέλαβε τα κινητά των θυμάτων και ερευνά το θέμα. Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τα πορίσματα της σύντομα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις του Samsung Galaxy Note7 δεν έχουν αναβληθεί. Πάντως αν είστε από τους πρώτους που θα το αγοράσετε φροντίστε να επιτηρείτε το κινητό όταν φορτίζει μέχρι η Samsung ανακαλύψει τι φταίει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: