Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Galaxy S4 Αναβαθμίζεται Στο Android 4.4.2 KitKat

Λίγες μέρες πριν, είχαμε γνωστοποιήσει ποια Samsung Galaxy θα αναβαθμιστούν στο Android 4.4 KitKat και ποια όχι. Από τελευταίες πληροφορίες μαθαίνουμε ότι έχει αρχίσει η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S4 με αριθμό μοντέλου GT-I9500 στο Android 4.4. Η αναβάθμιση έχει αρχίσει να γίνεται σταδιακά και για αυτόν τον λόγο κάποιοι χρήστες ίσως αργήσουν να την πάρουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Λίστα Με Όλα Τα Samsung Galaxy Που Θα Πάρουν Το Android 4.4 KitKat Επίσημα

Η αναβάθμιση θα φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του KitKat, συμπεριλαμβανομένων των λευκών εικόνων στην γραμμή κατάστασης, την επιλογή να χρησιμοποιείτε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων ή το Hangouts για όλα τα SMS/MMS, βελτιωμένη διάταξη πληκτρολογίου για τη λειτουργία landscape, ασύρματη εκτύπωση και πολλά ακόμα.

Τέλος, δεν έχουμε ακόμα κάποια πληροφορία σχετικά με την αναβάθμιση του μοντέλου GT-I9505, αλλά λογικά δεν θα αργήσει να έρθει και εκεί. Μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις > Περισσότερα > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ενημέρωση Λογισμικού για να δείτε αν το κινητό σας έχει έτοιμη την ενημέρωση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: