Αποκαλύφθηκε Το Κόκκινο Samsung Galaxy S4 La Fleur

Αποκαλύφθηκε Το Κόκκινο Samsung Galaxy S4 La Fleur

Ένα νέο κόκκινο μοντέλο για τις κυρίες εκεί έξω που ακόμα επιθυμούν ένα Galaxy S4 αποκαλύφθηκε με το όνομα Samsung Galaxy S4 La Fleur. Στη σειρά La Fleur ουσιαστικά υπάρχουν κινητά της Samsung (όχι αποκλειστικά smartphones) σε ροζ/κόκκινο χρώμα με λουλούδια και άλλα. Πριν από 4 εβδομάδες είδαμε το Galaxy S4 mini La Fleur και τώρα το Galaxy S4 La Fleur, λίγο πριν αντικατασταθεί από το S5.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το Νέο Samsung Galaxy S4 mini La Fleur

Το Samsung Galaxy S4 La Fleur διατηρεί παρόμοιο σχεδιασμό με το Samsung Galaxy S4 mini La Fleur και ίδια wallpapers. Πιστεύεται πως -εντελώς τυχαία- θα βγει στα καταστήματα πριν την Ημέρα του Βαλεντίνου. Η Samsung κυκλοφορεί τα κινητά της σειράς La Fleur σε Ευρώπη και Ασία, οπότε μάλλον θα το δούμε και στη χώρα μας. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε καμία απολύτως αλλαγή σε σχέση με το ‘κλασικό’ S4.

Σύμφωνα με ένα παλιό tweet του SamMobile, μία λευκή έκδοση του Galaxy S4 La Fleur θα κυκλοφορήσει επίσης τον Μάρτιο, καθώς και οι γυναικείες εκδόσεις των Galaxy Trend, Galaxy Core, Galaxy S III Mini και Galaxy Fame Lite μέσα στους επόμενους μήνες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.