Το Samsung Galaxy S5 Θα Ανακοινωθεί Στις 23 Φεβρουαρίου

Το Samsung Galaxy S5 Θα Ανακοινωθεί Στις 23 Φεβρουαρίου

Αν αναρωτιέστε πότε θα ανακοινωθεί το Samsung Galaxy S5 αφού δεν θα γίνει η αποκάλυψή του στην MWC, θα πρέπει να ξέρετε πως έχουμε την απάντηση από τον Ρώσο δημοσιογράφο Eldar Murtazin. Αυτός ισχυρίζεται ότι η Samsung θα αποκαλύψει την ναυαρχίδα της στις 23 του Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης MWC 2014.

Ο Eldar στο tweet του επιβεβαίωσε, επίσης, πως τα χαρακτηριστικά ήδη τα γνωρίζουμε. Αυτό σημαίνει ότι η ναυαρχίδα S5 θα χρησιμοποιεί Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 2,560×1,440 στις 5,25 ίντσες. Σε άλλα χαρακτηριστικά βρίσκουμε 16-megapixel κάμερα με, πιθανότατα, σύστημα για οπτική σταθεροποίηση της εικόνας (ίσως και 20MP σύμφωνα με νέα φήμη) και τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 805 και οκταπύρηνο Samsung Exynos 6 64-bit επεξεργαστή ανάλογα τη περιοχή με 4GB RAM! Η μπαταρία του θα είναι στα 2900mAh με ταχεία φόρτιση. Τέλος, το λειτουργικό δεν είναι άλλο από το Android 4.4 KitKat με το νέο TouchWiz UI. Αμφιλεγόμενο είναι το αν θα διαθέτει αναγνώριση ίριδας του ματιού ή απλό σύστημα για αναγνώριση του δαχτυλικού αποτυπώματος.

Μαζί με το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να ‘βγουν’ και τα Samsung Galaxy S5 mini και Samsung Galaxy S5 zoom για τα οποία μπορείς να διαβάσεις λίγα πράγματα εδώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.