Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Aποκαλύφθηκαν Οι Τιμές Του Samsung Galaxy S5 Στην Ευρώπη

Samsung Galaxy S5 hands-on (4)

Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S5, την περασμένη Δευτέρα, όλοι αναρωτήθηκαν σε ποια επίπεδα θα κυμανθεί η τιμή του. Την συσκευή δεν την έχουμε ακόμα δει στα ράφια των καταστημάτων, αλλά διατίθεται για προ παραγγελία σε διάφορα online καταστήματα, παίρνοντας μια πρώτη γεύση για την τιμή του σε διάφορες χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Sony Xperia Z2: Οι Τιμές Στην Ευρώπη

Η Amazon στην Ισπανία παρουσιάζει το κινητό στην τιμή των 729 ευρώ ενώ η αντίστοιχη Γερμανική σελίδα το κοστολογεί στα 699 ευρώ. Στη Βρετανία, μπορείς να προπαραγγείλεις το κινητό μέσω της Clove και της Unlocked-Mobiles με 550 και 549,98 λίρες Αγγλίας αντίστοιχα, ποσό που μεταφράζεται περίπου στα 666 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Όπως διαπιστώνουμε, η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα κυμαίνεται σε τιμές από 666 έως 729 ευρώ και έτσι δεν θα είναι οικονομικότερο από τον προκάτοχό του, όπως είχε φημολογηθεί. H Samsung μας έχει γνωστοποιήσει ότι το κινητό θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις 11 Απριλίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: