Το Samsung Galaxy S5 Διέρρευσε Σε Υψηλής Ποιότητας Φωτογραφίες

Το Samsung Galaxy S5 Διέρρευσε Σε Υψηλής Ποιότητας Φωτογραφίες

Έχουν μείνει λίγες ώρες έως ότου η Samsung ανακοινώσει επίσημα το Galaxy S5 και λυθεί το μεγάλο μυστήριο για το πως θα είναι, και τελικά το κινητό διέρρευσε ολόκληρο σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Εξωτερικά το κινητό βλέπουμε να είναι παρόμοιο με το Samsung Galaxy S4 και με το πίσω μέρος να μην έχει το ψεύτικο πλαστικό δέρμα του Note 3. Η Samsung προτίμησε να βάλει ένα τυπικό πλαστικό καπάκι με τελείες χωρίς να το κάνει γυαλιστερό. Έμφαση επίσης δόθηκε και στα κουμπιά δεξιά και αριστερά από το κεντρικό, τα οποία πλέον φωτίζονται όταν η οθόνη είναι ανοιχτή. Στο κεντρικό κουμπί φημολογείται να βρίσκεται ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει και τη πραγματοποίηση πληρωμών μέσω PayPal. Να σημειώσουμε επίσης ότι η υποδοχή για το microUSB έχει καλυφθεί με ένα καπάκι, κάτι που υποδεικνύει πως όντως θα έχει αντοχή σε νερό και σκόνη.

Στο λειτουργικό έχουμε το Android 4.4 KitKat με γραφικό περιβάλλον. Παρόλο που περιμέναμε να αποκτήσει νέα εικονίδια και επίπεδο περιβάλλον, το Samsung Galaxy S5 στις φωτογραφίες κουβαλάει τα παλιά εικονίδια. Επίσης δεν φαίνεται να έχει το κέντρο με τις ειδήσεις, παρόμοιο με το HTC BlinkFeed, που είχε διαρρεύσει πριν καιρό. Ωστόσο, οι εφαρμογές S Health και κάμερες βελτιώθηκαν.

Παρακάτω μπορείς να δεις όλη τη συλλογή με τις φωτογραφίες. Η Samsung θα το ανακοινώσει στην εκδήλωση Unpacked 5 αργότερα μέσα στη μέρα.

Πηγή

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.