Προμηθευτή Μετάλλου Για Το Galaxy S5 Βρήκε Η Samsung

Προμηθευτή Μετάλλου Για Το Galaxy S5 Βρήκε Η Samsung

Metal Samsung Galaxy S5 Mockup

Έχουμε ακούσει στο παρελθόν φήμες που θέλουν τη Samsung να κατασκευάζει Galaxy S5 από μέταλλο ώστε να φύγει επιτέλους από το πλαστικό, και σύμφωνα με τη τελευταία φήμη, η εταιρία έχει ήδη κλείσει συμφωνία. Η συμφωνία που έκλεισε είναι με την εταιρία Catcher Technology με έδρα στη Ταϊβάν η οποία δίνει τα μέταλλα της και για τα One της HTC, και για ορισμένα iPad της Apple.

Παρόλα αυτά, η Samsung έχει συνεργαστεί και με τις BYD (από Κίνα) και Ju-Teng (από Ταϊβάν) σαν εφεδρικούς προμηθευτές μετάλλων. Η Catcher αναμένεται να παράγει τα πρώτα 10 με 30 εκατομμύρια κομμάτια και αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ή έλλειψη αποθεμάτων από αυτήν, οι Κορεάτες θα στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις τους. Μέχρι στιγμής καμία από τις τέσσερις εταιρίες δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια συνεργασία.

Από άλλες φήμες ακούμε πως ίσως η μεταλλική έκδοση είναι περιορισμένη για κάποιες συγκεκριμένες αγορές, ενώ κανονικά θα κυριαρχεί ξανά το πλαστικό στα περισσότερα Galaxy S5 που θα πουληθούν. Επίσης φημολογείται ότι ίσως ανακοινωθεί και μια κυρτή παραλλαγή του S5, όπως το Galaxy Round. Οπότε αν ισχύουν, μην περιμένετε να δούμε κάποιο μεταλλικό στη χώρα μας, τουλάχιστον για το 2014 όταν κυκλοφορήσει η νέα ναυαρχίδα.

Η εικόνα δεν είναι πραγματική.
Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.