Νέες Φωτογραφίες Δείχνουν Καθαρά Το Samsung Galaxy S5 Mini

Νέες Φωτογραφίες Δείχνουν Καθαρά Το Samsung Galaxy S5 Mini

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε έχει σκοπό η Samsung να παρουσιάσει επίσημα το μικρό αδελφάκι της ναυαρχίδας της, Samsung Galaxy S5 mini, ωστόσο χάρη στις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πλέον μια καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα για την εμφάνιση της συσκευής.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, η κορεάτικη εταιρία επέλεξε να ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή του Galaxy S5, έτσι η επερχόμενη συσκευή εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό πλαστικό που θυμίζει δέρμα και με τον ίδιο διάτρητο σχεδιασμό στο καπάκι της, ενώ διαθέτει και αυτή τον αισθητήρα καρδιακών παλμών στην ίδια ακριβώς θέση. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή θα έχει IP67 πιστοποίηση, δηλαδή θα είναι ανθεκτική σε σκόνη και νερό, παρόλο που στις φωτογραφίες δεν βλέπουμε να διαθέτει κάποιο καπάκι που θα προσφέρει την ανάλογη προστασία στην θύρα microUSB, όπως έχει το Galaxy S5.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή αναμένεται να διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4.5 ιντσών ανάλυσης 720p HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή (Cortex-A7) χρονισμένο στα 1.4GHz, μνήμη RAM 1.5GB και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB επεκτάσιμο με microSD. Η κύρια κάμερα του είναι στα 8MP, η εμπρόσθια στα 2.1, ενώ όπως είπαμε, θα διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, αλλά και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Samsung Galaxy S5 mini θα τρέχει το Android 4.4.2 KitKat, όπως επίσης και το τελευταίο TouchWiz UX που είδαμε στο Galaxy S5. Προς το παρών δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για τη συσκευή και ούτε γνωρίζουμε την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασής του, που μάλλον δεν θα αργήσει να γίνει.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.