[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Αυτή Είναι Η Πρώτη Φωτογραφία Του Galaxy S5

[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Αυτή Είναι Η Πρώτη Φωτογραφία Του Galaxy S5

Ενημέρωση: Βγήκαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες που μπορείς να δεις εδώ!

Ένας Ιταλός blogger τεχνολογίας είχε μπροστά του το Samsung Galaxy S5 αλλά δεν το είχε πάρει είδηση! Ο Bruno Mucciarelli φωτογραφούσε το νέο Gear 2 smartwatch ενώ πίσω από τα ρολόγια βρισκόταν το Galaxy S5 στα τρία χρώματα που θα διατεθεί.

Το Galaxy S5, λοιπόν, χάρη στη κατά λάθος διαρροή μαθαίνουμε ότι θα διατεθεί στα κλασικά λευκό και μαύρο, ενώ χάρη στην Apple θα υπάρχει και σε ένα χρυσό χρώμα. Το μόνο μέρος που διέρρευσε είναι το από πίσω, το οποίο φαίνεται ολόιδιο με του Galaxy S4. Εντύπωση ωστόσο κάνει το γεγονός πως δίπλα στο φλας υπάρχει μία άγνωστη περιοχή. Θα μπορούσαμε να λέγαμε ότι πρόκειται για τον αναγνώστη των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά αυτός έχει ‘επιβεβαιωθεί’ πως βρίσκεται επάνω στο κεντρικό κουμπί.

Όπως και να έχει, παραπάνω μπορείτε να δείτε την εικόνα. Το βίντεο παρακάτω είχε αρχικά δημοσιευτεί στο Instagram από τον Bruno αλλά πλέον δεν είναι προσβάσιμο ( θα προσπάθησε η Samsung να το αφαιρέσει; ). Ευτυχώς κάποιος πρόλαβε να το κατεβάσει από το Instagram και να το ξαναδημοσιεύσει στο YouTube.

Πηγή

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.