Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy S5 Prime, Το ‘Αλουμινένιο’ S5 Ποζάρει Για Τη Κάμερα

Στη φόρα βγήκαν οι πρώτες υποτιθέμενες φωτογραφίες από αυτό που πρέπει να είναι το ‘premium’ Galaxy S5 με αλουμίνιο, Samsung Galaxy S5 Prime. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από το αξιόπιστο PhoneArena αλλά δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι μιας και τις έστειλε ένας αναγνώστης τους.

Το κινητό στις φωτογραφίες μοιάζει εξαιρετικά με το Samsung Galaxy S5 μόνο που στα πλάγια έχει προστεθεί αλουμίνιο και το ηχείο από το πίσω μέρος κατέβηκε στο κάτω μέρος, δίπλα στην υποδοχή για το microUSB. Από πίσω βλέπουμε πάλι αυτό το ίδιο υλικό γιατί τελικά η Samsung δεν μπορεί να αποχαιρετήσει το πλαστικό.

Πέρα από το ‘ανώτερο’ σώμα, το Samsung Galaxy S5 Prime κουβαλάει και ανώτερα χαρακτηριστικά (σε σχέση με το απλό S5). Η οθόνη στις 5.2 ίντσες πλέον έχει ανάλυση 1440 x 2560 pixels, ο επεξεργαστής αναβαθμίστηκε στον τετραπύρηνο Snapdragon 805 (αντί για Snapdragon 801), η Adreno 330 GPU αντικαταστάθηκε από την Adreno 420 και η RAM έχει αυξηθεί και αυτή κατά 1GB αγγίζοντας πλέον τα 3GB. Οι φήμες λένε πως το κινητό θα κυκλοφορήσει με το Android 4.4.3 προ-εγκατεστημένο.

Η πηγή μας λέει ότι το τηλέφωνο σήμερα είναι σε μία φάση δοκιμών και σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι θα το δούμε να ανακοινώνεται.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: