‘Επιβεβαιώθηκαν’ Τα Χαρακτηριστικά Του Galaxy S5

Το Λογισμικό Που Κάνει Το Samsung Galaxy S4 Ξεχωριστό

Samsung Galaxy S4 hands-on

Μέχρι τώρα δεν είχαμε ξεκάθαρη εικόνα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S5, όμως τα παιδιά από το SamMobile μπορούν να επιβεβαιώσουν τι θα διαθέτει η νέα ναυαρχίδα της Samsung. Σύμφωνα με το blog έχουν αξιόπιστες πληροφορίες από εργαζόμενο μέσα στην εταιρία.

Το Galaxy S5…

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε το Samsung Galaxy S5 θα έρθει με μία Super AMOLED οθόνη ανάλυσης quad HD το οποίο ισοδυναμεί σε 2,560×1,440 pixels. Η οθόνη από προηγούμενες φήμες ξέρουμε πως φτάνει τις 5,25 ίντσες. Στο πίσω μέρος του κινητού υπάρχει μια κάμερα 16-megapixel με, πιθανότατα, σύστημα για οπτική σταθεροποίηση της εικόνας. Οι επεξεργαστές που θα δούμε στο S5 είναι ο νέος τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 805 και ο οκταπύρηνος Samsung Exynos 6.

Το SamMobile πέρα από τα χαρακτηριστικά του Galaxy S5 μας αποκάλυψε και τις τιμές! Αν το blog είναι σωστό, το κινητό θα κυκλοφορήσει σε πλαστική έκδοση με τιμή €650 και τον επεξεργαστή Snapdragon 805 όπως παλιά και σε μεταλλική έκδοση στα €800 όπως το Note 3 και με Exynos 6 (64-bit) επεξεργαστή.

…Και Τα Galaxy S5 Mini και Galaxy S5 Zoom

Πέρα από τη ναυαρχίδα θα δούμε και τα Galaxy S5 mini και Galaxy S5 Zoom δίπλα σε αυτή. Και τα δύο τους θα διαθέτουν Super AMOLED οθόνες (4,8-ίντσες στο Galaxy S4 Zoom με qHD ανάλυση) και θα τρέχουν και το Android 4.4 KitKat. Δυστυχώς για αυτά τα δύο δεν γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους και τις τιμές, όμως αν λάβουμε για παράδειγμα τα περσινά μοντέλα, ούτε πολύ δυνατά θα είναι, ούτε με χαμηλές τιμές.

Η εκδήλωση της Samsung για την μεγάλη ανακοίνωση των Galaxy S5, Galaxy S5 mini και Galaxy S5 Zoom φημολογείται να γίνει τον Μάρτιο και θα λάβει χώρα στο Λονδίνο. Σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε εκείνη τη μέρα!

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.