Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy S5 Teardown

Θα γινόταν κάποια στιγμή, αλλά τελικά έγινε πριν την κυκλοφορία του στα καταστήματα. Το Samsung Galaxy S5 έγινε teardown. Και αυτή τη φορά δεν είναι από το iFixit, αλλά από το ρώσικο tech blog Ferra.

Το teardown όπως αναμενόταν αποκάλυψε όλα τα εσωτερικά μέρη του Galaxy S5. Σύμφωνα με το άτομο που έκανε τη συγκεκριμένη διαδικασία, η οθόνη ήταν δύσκολο να αφαιρεθεί καθώς έχει κόλα. Έτσι για να αφαιρέσεις μόνο την οθόνη χρειάζεται περίπου μια ώρα, αφού πρέπει να τη θερμάνεις στους 150C βαθμούς! Για να επιτευχθεί η πιστοποίηση IP67 (αντοχή στο νερό) δυστυχώς τέτοια πράγματα θα είναι απαραίτητα κάνοντας όλη τη διαδικασία δύσκολη και χρονοβόρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Πέρα από την οθόνη δεν υπάρχει κάτι άλλο ξεχωριστό στη διαδικασία του teardown ή μέσα στο κινητό. Μέσα στο κινητό υπάρχουν δύο πλακέτες (η μία κρατάει το Qualcomm Snapdragon MSM8974AC chipset) και όλα τα συνηθισμένα. Μπορείς να δεις όλες τις εικόνες για κάθε βήμα εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: