Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy S6: Φωτογραφίες Απεικονίζουν Το Μεταλλικό Σώμα Του

Samsung Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S5 από την κυκλοφορία του κιόλας δεν έλαβε τις καλύτερες κριτικές, τόσο για το σχεδιασμό του όσο και για την επιλογή των υλικών κατασκευής. Από πολλούς θεωρείται η πιο άσχημη ναυαρχίδα της εταιρίας, ενώ το πλαστικό που είχε επιλέξει – και μάλιστα υπερασπιστεί – η Samsung για την κατασκευή του, σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τους απαιτητικούς, όπως επίσης δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις αντίπαλες προτάσεις, όπως το HTC One M8 που είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από μέταλλο.

Αυτό άργησε, αλλά το κατάλαβε η Samsung, και εφόσον ξεκίνησε την δημιουργία smartphones με μεταλλικό σασί, η επόμενη ναυαρχίδα της σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μην περιέχει το μέταλλο ως κύριο υλικό κατασκευής. Έτσι λοιπόν, φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γαλλικό site NoWhereElse μας δίνουν μια πρώτη εντύπωση από την σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η εταιρία στην επόμενη ναυαρχίδα της, όπως επίσης απεικονίζουν το μεταλλικό του σώμα.

Μάλιστα, η κωδική ονομασία του Galaxy S6 αναγράφεται ως «Project Zero» κάνοντας περισσότερο από κατανοητό ότι η εταιρία θέλει να ξεχάσει την φετινή της ναυαρχίδα και να κάνει μια νέα αρχή από το μηδέν. Η πηγή από την οποία διέρρευσαν οι εικόνες είναι αξιόπιστο, ωστόσο ας κρατήσουμε μια μικρή επιφύλαξη.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: