Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έτσι Θα Είναι Το Samsung Galaxy S6 edge+

Μια νέα διαρροή επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Samsung Galaxy S6 edge+ και παράλληλα μας δείχνει πως ακριβώς θα είναι η τελική συσκευή. Η διαρροή έρχεται από ένα γερμανικό blog, All About Samsung, το οποίο κατάφερε και απέκτησε μία dummy έκδοση του νέου S6* και τη σύγκρινε με το phablet Galaxy Note 4. Έτσι βλέπουμε ότι το Edge Plus με τη 5,7-ιντσών οθόνη του έχει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με το Note 4, αλλά είναι λίγο πιο λεπτό. Το κινητό αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Galaxy Note 5 και το στρογγυλό smartwatch Gear A στις 12 Αυγούστου και θα ενσωματώνει είτε το chipset Snapdragon 808 είτε το Exynos 7420 όπως αναφέρουν στο γερμανικό blog.

*dummy συσκευές είναι μη-λειτουργικές εκδόσεις των κινητών από πλαστικό που μοιράζονται στα καταστήματα για να μπορεί ο κόσμος να δει πως είναι το κινητό. Έχουν ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό και διαστάσεις με τις πραγματικές συσκευές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: