Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Διέρρευσε Το Μεγάλο S6

Η Samsung δεν έχει τελειώσει ακόμα με τη σειρά S6 και από ότι όλα δείχνουν ετοιμάζει το μεγαλύτερο Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Το νέο smartphone-phablet αντιγράφει λίγο-πολύ την ιδέα πίσω από το Apple iPhone 6 Plus, αφού έχει μεγαλύτερη οθόνη και χρησιμοποιεί τον ίδιο τίτλο στο τέλος (‘Plus’).

Το Samsung Galaxy S6 Edge Plus έχει μέγεθος 154,45 x 75,80 x 6,85 χιλιοστά το οποίο υποδηλώνει πως η οθόνη θα αυξηθεί στις 5,5 ίντσες, μια αισθητή αύξηση σε σχέση με τη 5,1-ιντσών οθόνη του ‘απλού’ Galaxy S6. Πέρα από το μέγεθος, το S6 Edge Plus θα υποστεί και μια αλλαγή στο chipset. Το S6/S6 Edge χρησιμοποιεί το Exynos 7420 στα 14nm με οκταπυρήνο επεξεργαστή, όμως το S6 Edge Plus θα έχει το πιο αδύναμο Qualcomm Snapdragon 808 με εξαπύρηνο επεξεργαστή. Τέλος, λογικά θα έχει Quad HD ανάλυση οθόνης και Adreno 418 κάρτα γραφικών.

Λέγεται πως το Samsung Galaxy S6 Edge Plus θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτος, δηλαδή στη καλύτερη μέσα στον Ιούλιο και στη χειρότερη μέσα στον Σεπτέμβριο. Ωστόσο η Samsung δεν έχει κάνει επίσημο τίποτα ακόμα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: