Η Samsung Δοκιμάζει Τις Αντοχές Του Νέου Galaxy S6

Η Samsung Δοκιμάζει Τις Αντοχές Του Νέου Galaxy S6

Οι περισσότερες φετινές ναυαρχίδες έχουν παρουσιαστεί επίσημα και η συζήτηση σχετικά με τις αντοχές τους έχει πάλι ανοίξει. Έτσι λοιπόν η Samsung δοκίμασε σε κάποια τεστ αντοχής το νέο Samsung Galaxy S6 και έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο για να διαφυλάξει το κατασκευαστικό κύρος του νέου smartphone. Η κίνηση αυτή αποτελεί επιπλέον μια απάντηση στη SquareTrade, η οποία σε δικά της τεστ αντοχής έδειξε ότι το S6 έχει την ίδια αντοχή με το iPhone 6 Plus, αποτέλεσμα όχι και τόσο τιμητικό για την κορεάτικη εταιρία.

Η Samsung υποστηρίζει ότι ασκήθηκε πάνω στη συσκευή πίεση που δεν αντέχει κανένα smartphone, από την στιγμή μάλιστα που η πίεση που ασκείται σε αυτό όταν βρίσκεται μέσα στην τσέπη του χρήστη είναι πολύ μικρότερη (66lbf). Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω βίντεο, τα Galaxy S6 και S6 Edge αντέχουν σε πίεση που φτάνει μέχρι τα 79lbf, κάτι που ισοδυναμεί στο να ασκήσουμε πίεση σε 5 μολύβια ταυτόχρονα.

Επίσης, η Samsung κατακρίνει την SquareTrade για τις πρακτικές των δοκιμών, από την στιγμή που η συσκευή της τοποθετήθηκε στο τεστ μόνο με την οθόνη προς τα πάνω, αναφέροντας ότι μερικά smartphone έχουν διαφορετική συμπεριφορά στις δυνάμεις πίεσης όταν αυτές ασκούνται από την πίσω πλευρά.

Τέλος, η εταιρία κατηγορεί έμμεσα αυτά τα τεστ, αφού δίνουν μια λανθασμένη εντύπωση στους υποψήφιους αγοραστές και προκαλεί την SquareTrade να ξανακάνει τις δοκιμές και από τις δυο πλευρές της συσκευής και να συμπεριλάβει σε αυτές το iPhone 6 Plus και το HTC One M9.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.