Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν Φωτογραφίες Και Τιμές Της Νέας Ναυαρχίδας

Οι φήμες για την νέα ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας, Samsung Galaxy S6, ολοένα και πληθαίνουν γεμίζοντας το διαδίκτυο με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με την συσκευή. Οι τελευταίες διαρροές εστιάζουν στην εμφάνιση του smartphone αλλά και την τιμή του. Αρχικά, οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν υποτίθεται ότι απεικονίζουν την νέα ναυαρχίδα μέσα σε θήκη και επιβεβαιώνουν εν μέρη τις αρχικές φήμες που έκαναν λόγο ότι η κάμερα θα προεξέχει λίγο, ενώ το φλας και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών θα τοποθετηθούν δίπλα από την κάμερα.

Έπειτα, το γαλλικό NowhereElse, που γενικά έχει αποδειχτεί αξιόπιστο για τις διαρροές του, μας δείχνει σε φωτογραφίες το υποτιθέμενο μεταλλικό σασί του Galaxy S6. Αν όλες αυτές οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω είναι αληθινές, τότε μπορούμε να μιλάμε για μια λεπτή μεταλλική συσκευή, που για αυτόν τον λόγο έχει την υποδοχή της κάρτας SIM στα πλάγια. Τα ηχεία είναι τοποθετημένα στην κάτω πλευρά μαζί με τη θύρα USB, ενώ όπως παρατηρούμε η νέα συσκευή δεν θα διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία. Επίσης, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά, ότι το φλας και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών θα είναι τοποθετημένα δίπλα στην κάμερα.

Τέλος, όσον αφορά τη τιμή του Samsung Galaxy S6, πληροφορίες από το AndroidPit αναφέρουν ότι οι τιμές του smartphone στις ευρωπαϊκές αγορές θα είναι οι εξής:

  • Samsung Galaxy S6 (32 GB): 749 ευρώ
  • Samsung Galaxy S6 (64 GB): 849 ευρώ
  • Samsung Galaxy S6 (128 GB): 949 ευρώ

Επιπλέον, δόθηκαν στην δημοσιότητα οι τιμές του νέου Samsung Galaxy Edge για τις ευρωπαϊκές αγορές επίσης.

  • Samsung Galaxy  Edge (32 GB): 849 ευρώ
  • Samsung Galaxy  Edge (64 GB): 949 ευρώ
  • Samsung Galaxy  Edge (128 GB): 1049 ευρώ

Μοιράσου το με τους φίλους σου: