Το Βασικό Samsung Galaxy S7 Δεν Θα Υποστηρίζει 4G LTE;

Το Βασικό Samsung Galaxy S7 Δεν Θα Υποστηρίζει 4G LTE;

Απέχουμε αρκετούς μήνες από το λανσάρισμα του Samsung Galaxy S7, αλλά οι πρώτες φήμες έχουν ήδη κάνει τον κύκλο του κόσμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Galaxy S έχει τη κωδική ονομασία Project Lucky και η Samsung δοκιμάζει αυτή τη στιγμή διάφορες εκδόσεις του.

Ξεκινώντας από την οθόνη, ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: το απλό που θα έχει οθόνη 5,2-ιντσών και το δεύτερο (το Edge+;) που θα έρθει με 5,8-ιντσών οθόνη. Και τα δύο μοντέλα θα έχουν 4K ανάλυση, όπως το Sony XPERIA Z5 Premium.

Περνώντας στο chipset, η Samsung δοκιμάζει τόσο το Snapdragon 820 της Qualcomm όσο και το Exynos 8890, ένα δικό της. Δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσουν διαφορετικές εκδόσεις και με τα δύο chips.

Όσον αφορά τη κάμερα, λέγεται πως θα έχει διπλή σαν το HTC One M8. Ο κύριος αισθητήρας θα τραβάει την εικόνα, ενώ ο δεύτερος θα λαμβάνει διάφορες πληροφορίες όπως το βάθος πεδίου. Με αυτή τη κάμερα ο χρήστης θα τραβάει καλύτερες φωτογραφίες και θα μπορεί να κάνει εστίαση στη φωτογραφία μετά τη λήψη της.

Πέρα από τις παραπάνω εκδόσεις, η Samsung θα κυκλοφορήσει και άλλες εκδόσεις του Galaxy S7 με διαφορετικά chips μέσα τους. Χάρη σε μια διαρροή από το GeekBench μαθαίνουμε ότι υπάρχει το «samsung LUCKY-LTE» και το «samsung project lucky.» Αν το αντιλαμβανόμαστε σωστά, η Samsung θα κυκλοφορήσει όπως παλιά μία έκδοση του Galaxy με 3G-μόνο και μία με υποστήριξη 4G LTE δικτύων. Η 3G έκδοση θα έχει 3G RAM και οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.38GHz, ενώ η LTE 4G RAM με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz.

Στο GeekBench (ένα πρόγραμμα για μέτρηση των επιδόσεων μιας συσκευής) το 3G Galaxy S7 κατάφερε να κερδίσει 1532 πόντους στο single core test και 5434 στο multi core. Το 4G κατέγραψε σκορ 1415 στο single core test και 4932 στο multi core.

Τέλος, ασιάτικες πηγές αναφέρουμε ότι υπάρχει και υποδοχή για microSD κάρτες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.