Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Αποκάλυψε Το Galaxy Tab 3 8.0 Game Edition

Η συσκευασία του Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Game Edition

Η συσκευασία του Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Game Edition

Η Samsung είναι ξεκάθαρο πως θέλει να μπει στην αγορά του mobile gaming. Για αυτό ανακοίνωσε το Game Pad, και τώρα το πακέτο Galaxy Tab 3 8.0 Game Edition που το περιέχει. Αυτό το πακέτο διαθέτει το Galaxy Tab 3 8.0 βεβαίως-βεβαίως, το Game Pad φυσικά είναι επίσης βασικό και υπάρχει επιπλέον ένας HDMI αντάπτορας.

Όμως αφού το GamePad υποστηρίζει Android smartphones με οθόνες 4″ μέχρι 6,3″, πως θα υποστηρίζεται το 8-ιντσο tablet; Πολύ απλά, δεν συνδέεται επάνω του. Το GamePad συνδέεται μέσω Bluetooth στη συσκευή και έτσι παίζεις χωρίς το Galaxy Tab 3 8.0 επάνω. Το tablet με τη σειρά του μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση και να λειτουργήσει σαν κονσόλα, και για αυτό το λόγο δίνεται ο HDMI αντάπτορας.

Το Galaxy Tab 3 8.0 κοστίζει €269 στην Ελλάδα (€239 στο Skroutz), το Game Pad θα κοστίζει €80 και ο HDMI αντάπτορας θα πρέπει να ‘έχει’ κάπου στα €20. Αν στην Ελλάδα δούμε το Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Game Edition κάπου στα €300-330 τότε θα αξίζει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: