Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Tab 4: Η Νέα Σειρά Με Android Tablets Ανακοινώθηκε

Samsung Galaxy Tab 4 ονομάζεται η σειρά των Android tablets της για το 2014. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται το 7-ιντσο, το 8-ιντσο και το 10-ιντσο μοντέλο. Τα tablets δεν διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά γιατί δεν προορίζονται για ναυαρχίδες της Samsung. Όσοι θέλουν τις ναυαρχίδες θα πρέπει να προμηθευτούν κάποιο Note ή Pro tablet της.

Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν LCD οθόνες με αναλογία 16:10 και ανάλυση 1280 x 720 pixels που προσφέρουν «εξαιρετική εμπειρία θέασης ενώ παρακολουθείτε βίντεο, παίζετε παιχνίδια, ή διαβάζετε ψηφιακό περιεχόμενο.» Οι επεξεργαστές τους είναι τετραπύρηνοι στα 1.2GHz και λειτουργούν με τη βοήθεια της 1.5GB μνήμης RAM. Η χωρητικότητα είναι στα 16GB (επεκτάσιμη με microSD κάρτα), η κύρια κάμερα στα 1.3 megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 3 megapixel και η μπαταρία 4,450mAh στα μικρά και 6,800mAh στο μεγάλο.

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, τα Tab4 tablets έχουν πίσω μέρος που θυμίζει το πλαστικό καπάκι με δερμάτινη υφή του Note 3. Θα διατεθούν σε λευκό και μαύρο με τα δύο μικρά να θυμίζουν γιγαντιαία κινητά.

Στο λογισμικό τρέχουν το Android 4.4 KitKat με τις εφαρμογές της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Multi Window, Samsung Link, WatchON και Group Play.

Η Samsung λέει ότι τα Samsung Galaxy Tab 4 σε όλο το κόσμο θα κυκλοφορήσουν σε WiFi-μόνο, 3G και LTE εκδόσεις ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο του 2014, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να κυκλοφορήσουν σήμερα ή σε τρεις μήνες.

Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Samsung Galaxy Tab 4 8.0

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Μοιράσου το με τους φίλους σου: