Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Τιμές Των Samsung Galaxy Tab Pro

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1

Τα Galaxy Tab Pro από τη Samsung ανακοινώθηκαν και είναι ωραία. Αλλά πόσο κοστίζουν; Δυστυχώς μάθαμε τις τιμές και είναι ξεκάθαρο πως προορίζονται για πολύ ‘pro’ χρήστες. Οι παρακάτω τιμές δεν ανακοινώθηκαν επίσημα αλλά προέρχονται από ευρωπαίους διανομείς.

Το Galaxy Tab Pro 10.1, το μεγαλύτερο tablet αυτής της σειράς, στα 16GB για την WiFi-μόνο έκδοση που χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Exynos θα κοστίζει 800€. Αν θες το μοντέλο με τον Snapdragon και σύνδεση σε LTE δίκτυα θα πρέπει να πληρώσεις άλλα €100 φτάνοντας τα €900 για ένα μόνο Android tablet.

Για το μικρό Galaxy Tab Pro 8.4, παρόλο που θα έλεγε κανείς πως κοστίζει χαμηλά, θα πρέπει να πληρώσεις €700 για το WiFi-μόνο μοντέλο με τον Exynos επεξεργαστή, ή €800 αν θες τον Snapdragon με σύνδεση στα LTE δίκτυα.

Τέλος, το Note Pro 12.2 που ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με τα παραπάνω Galaxy Tab Pro κοστίζει ‘μόνο’… €1000! Συγκεκριμένα οι τιμές κυμαίνονται από τα €999 έως τα €1099 ανάλογα τον επεξεργαστή. €999 έχει ο Exynos 5 Octa και €1099 ο Snapdragon 800. Μόνο που το πρώτο είναι WiFi-μόνο και το δεύτερο υποστηρίζει 4G δίκτυα. Και τα δύο πάντως έχουν 32GB χωρητικότητα.

Αν οι παραπάνω τιμές δεν είναι λάθος τότε θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πως θα πουλάνε αυτά τα tablets!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: