Το Samsung Galaxy Tab S 10.5 Μοιάζει Με Ένα Τεράστιο Galaxy S5

Το Samsung Galaxy Tab S 10.5 Μοιάζει Με Ένα Τεράστιο Galaxy S5

Πρόσφατα δημοσιεύσαμε πληροφορίες για το επερχόμενο Android tablet Galaxy Tab S 10.5 της Samsung. Τώρα έχουμε και τις φωτογραφίες του. Και αυτή τη φορά η διαρροή έγινε από το SamMobile, μια αξιόπιστη πηγή.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε πως το tablet έχει δανειστεί τον σχεδιασμό του Galaxy S5, μιας και τα δύο ανήκουν στην οικογένεια «S». Μάλιστα και το tablet έχει αυτό το «“λεπτεπίλεπτο” διάτρητο σχέδιο που εφαρμόζεται στο πίσω πάνελ της συσκευής και δένει άψογα με τον κομψό σκελετό της.»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Τα tablets Galaxy Tab S θα έρθουν σε εκδόσεις με 8.5 ιντσών AMOLED οθόνη και 10.5 ιντσών AMOLED οθόνη με ανάλυση 2560 x 1600 pixels. Εσωτερικά εφοδιάζονται έναν οκταπύρηνο Samsung Exynos 5420 επεξεργαστή με 3 GB μνήμη RAM, LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, GPS/GLONASS, ANT+, υπέρυθρες για χρήση ως τηλεκοντρόλ, 8 megapixel κύρια κάμερα και 2.1 megapixel εμπρόσθια κάμερα. Για λειτουργικό έχουμε το Android 4.4 KitKat με το γραφικό περιβάλλον Magazine UX της Samsung.

Στο μπροστινό μέρος, στη θέση του πλήκτρου home υπάρχει ένας αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, όπως ακριβώς στο Galaxy S5 και με τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες – πληρωμές στο PayPal, είσοδος σε Samsung apps, Private Folder και ξεκλείδωμα.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί και πότε θα κυκλοφορήσει.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.