Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Samsung Galaxy Tab S 8.4, Παραμορφώνεται Λόγω Υπερθέρμανσης

Samsung Galaxy Tab S deformation

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Samsung ανακάλυψε το πρόβλημα και ανακοίνωσε: είναι ελαττωματικά καπάκια. Το πρόβλημα δεν συνδέεται με την υπερθέρμανση του tablet, όπως αναφέρουν οι χρήστες.

Το Samsung Galaxy Tab S 8.4 είναι ένα φοβερό tablet. Κουβαλάει μια Super AMOLED οθόνη για ωραία χρώματα, οκταπύρηνο επεξεργαστή και έχει πάχος μόλις 6.6 χιλιοστά. Παρόλα αυτά, αναφορές λένε πως υπερθερμαίνεται τόσο πολύ με αποτέλεσμα να υπάρχουν αναπάντεχα αποτελέσματα.

Ένας χρήστης μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στο Hi-Tech.Mail.ru δείχνοντας το πίσω πλαστικό μέρος να έχει παραμορφωθεί λόγω της υψηλής θερμότητας που βγάζει το Exynos chipset της Samsung. Κάτοχοι του tablet μόλις είδαν τις φωτογραφίες δεν δίστασαν να μοιραστούν και τα δικά τους προβλήματα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπερθερμαίνεται υπερβολικά χωρίς όμως πρόβλημα, και κάποιοι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα παραμόρφωσης.

Σύμφωνα με τον κάτοχο του Tab S που μοιράστηκε τις φωτογραφίες, το πρόβλημά του παρουσιάστηκε από την πρώτη ημέρα, όταν κατέβασε κάποιες βαριές εφαρμογές. Η Samsung επίσημα σχολίασε πως ερευνάει αυτό το θέμα και ότι η παραμόρφωση είναι ένα «αμελητέο» ζήτημα το οποίο δεν επηρεάζει τη χρήση του tablet.

Μέσα στην ανακοίνωση είπε στον κάτοχο να επισκεφτεί ένα τοπικό κατάστημα για να επιδιορθώσουν τη ζημιά. Λογικά χωρίς χρέωση, αλλά αν το πρόβλημα υπερθέρμανσης σχετίζεται με τον επεξεργαστή, θα παραμείνει καταστρέφοντας ξανά το πίσω μέρος της συσκευής. Όπως και να έχει, όσοι κοροϊδεύουν την Samsung για τα πλαστικά της, τώρα έχουν έναν ακόμα λόγο να το κάνουν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: