Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy VR Innovator Edition: Το Νέο VR Headset Για Τα Galaxy S6

Η Samsung μαζί με τα Galaxy S6 / S6 Edge παρουσίασε και το headset εικονικής πραγματικότητας Samsung Galaxy VR Innovator Edition. Αυτό είναι το δεύτερο Galaxy VR της Samsung και έρχεται μαζί με τα S6. Το πρώτο Galaxy VR έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες αγορές με τιμή $199 αλλά είναι συμβατό μόνο με το Galaxy Note 4.

Το νέο Galaxy VR είναι μικρότερο κατά 15% και ελαφρύτερο από το πρώτο επειδή και τα Galaxy S6 έχουν μικρότερο σώμα από το Galaxy Note 4. Πέρα από τη προσθήκη της δυνατότητας φόρτισης του κινητού μέσω της USB θύρας που υπάρχει στο Innovator Edition, η εμπειρία και οι δυνατότητες είναι ίδιες με το πρώτο VR headset της εταιρίας. Δηλαδή χρειάζεται το smartphone για να δείξει το περιεχόμενο και υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές του Oculus VR Store, όπως τα Oculus Cinema, Oculus 360 Photos και Oculus 360 Videos.

To Samsung Galaxy VR Innovator Edition για τα Galaxy S6 έχει διαστάσεις 196 x 107.9 x 82.9 mm, αισθητήρες accelerator, gyrometer και proximity, 96 μοίρες οπτικό πεδίο και τροφοδοτείται από το λογισμικό της Oculus. Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο μαζί με τα νέα Galaxy και λογικά θα κοστίζει το ίδιο ($199). Η παρουσίασή του έγινε τη 1η Μαρτίου μετά τα Galaxy S6 / S6 Edge και Samsung Pay.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: