Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Samsung GamePad, Ένα Χειριστήριο Για Android Κινητά

Samsung GamePad

Τα παιχνίδια στα κινητά φέρνουν πολλά λεφτά στις εταιρίες. Και όποιος προσφέρει τώρα την καλύτερη πρόταση, θα βγάλει εκείνος τα πολλά λεφτά. Για αυτό η Samsung ανακοίνωσε το Samsung GamePad, ένα χειριστήριο για πιο άνετο gaming.

Το Samsung GamePad υποστηρίζει το Android OS 4.1 και νεότερες εκδόσεις (βελτιωμένο για Samsung συσκευές με Android 4.3) και παρόλο που μοιάζει με πλαστικό, το πλαίσιό του είναι από χάλυβα. Επάνω του υπάρχουν τα τέσσερα βασικά πλήκτρα, δύο αναλογικά, δύο Triggers, τα κουμπιά Select και Start, κουμπί PLAY για Galaxy smartphones με Android 4.3, και μια βάση για να στηρίζεται το κινητό. Τα κινητά που υποστηρίζονται στη βάση πρέπει να έχουν οθόνη 4- μέχρι 6,3-ίντσες.

Η σύνδεση με το κινητό γίνεται μέσω Bluetooth και ο χρήστης έχει επίσης τη δυνατότητα να συνδέσει το GamePad στη τηλεόραση μέσω HDMI καλωδίου και να παίξει παιχνίδια στη ‘μεγάλη οθόνη’ χάρη στο AllShare Screen Mirroring. Όσοι το αγοράσουν θα μπορούν να κατεβάσουν και την εφαρμογή Samsung Mobile Console που προσφέρει 35 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Need for Speed: Most Wanted, Asphalt8: Airborne, Modern Combat 4: Zero Hour, Virtua Tennis Challenge, και Prince of Persia: The Shadow and the Flame. Η Samsung υπόσχεται περισσότερα το 2014.

Το Samsung GamePad θα ξεκινήσει να πωλείται τώρα σε χώρες τις Ευρώπης αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: