Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Samsung Gear Glass: Ο Ανταγωνιστής Των Google Glass

Google Gear Glass

Με τα Google Glass η Google έδειξε πως θα είναι το μέλλον στην τεχνολογία σε λίγα χρόνια. Μέχρι τώρα όμως είναι η μόνη γνωστή εταιρεία που ασχολείται σοβαρά με τον συγκεκριμένο τομέα, αφού οι υπόλοιπες εταιρείες δεν φαίνεται να συγκινούνται.

Σύμφωνα με τον Eldar Murtazin όμως η Samsung σκοπεύει και αυτή να κυκλοφορήσει τα δικά της έξυπνα γυαλιά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι στις 14 Απριλίου ή Μαΐου του νέου έτους και η ονομασία Gear Glass.

Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες αλλά αν βγουν αληθινές τότε η Google θα αποκτήσει έναν ισχυρό αντίπαλο με ένα γνωστό όνομα και μεγάλο αριθμό fan. Μέχρι τώρα έχει ένα άλλο γνωστό και περίεργο προϊόν με ονομασία Gear – το Gear smartwatch.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: