Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Gear VR, Μια Ματιά Στη Συσκευή Εικονικής Πραγματικότητας

Samsung Gear VR render leak

Έχει γίνει γνωστό ότι η Samsung ετοιμάζει τη συσκευή εικονικής πραγματικότητας Samsung Gear VR και τώρα διέρρευσε χάρη στο SamMobile.

Το Samsung Gear VR αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Oculus VR που έχει αποκτήσει η Facebook αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μια αυτόνομη συσκευή. Για να λειτουργήσει πρέπει μέσω USB 3.0 να συνδεθεί κάποιο από τα τελευταία Galaxy smartphones επάνω στη συσκευή και αυτή μετά να το χρησιμοποιήσει για να εκμεταλλευτεί τους αισθητήρες και τις κάμερες του. Ο προφανής λόγος που επέλεξε να το κατασκευάσει έτσι η Samsung είναι για να γίνει πιο οικονομικό. Η Oculus VR λέγεται ότι έχει αναλάβει το κομμάτι του λογισμικού.

Εξωτερικά η συσκευή εικονικής πραγματικότητας διαθέτει ελαστική κορδέλα και μαλακά προστατευτικά ώστε να είναι βολική. Στο δεξί μέρος έχει τοποθετηθεί ένα touchpad για τον έλεγχο του κινητού και ένα κουμπί που μεταδίδει ζωντανή εικόνα για τον έξω κόσμο, χάρη στη κύρια κάμερα του κινητού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του blog, το Samsung Gear VR θα παρουσιαστεί στην έκθεση IFA Berlin 2014 το Σεπτέμβριο (μαζί με το Samsung Galaxy Note 4) και η τιμή του θα είναι πολύ πιο χαμηλή σε σύγκριση με τις αντίπαλες προτάσεις που διαθέτουν ολοκληρωμένο σύστημα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: