Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

H Samsung αναδείχθηκε ως “Best Social Brand 2016”

Η Samsung Electronics Hellas κέρδισε το Βραβείο “Best Social Brand 2016” στα Social Media Awards, που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του 5oυ Συνεδρίου e-business & Social Media World.

Η Samsung Electronics Hellas έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram και Youtube, διαμορφώνοντας σημαντικούς διαύλους επικοινωνίας με το κοινό και την αγορά. Η εταιρεία φροντίζει να εμπλουτίζει διαρκώς το περιεχόμενο των σελίδων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα του ελληνικού κοινού. Η γρήγορη απόκριση στα ερωτήματα και τα σχόλια των fans όλο το 24ωρο έχει συμβάλλει στη θετική απήχηση του brand στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Tο 5ο Συνέδριο e-Business & Social Media World πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με κεντρικό θέμα «Convert & Monetize: The Pro Era!». Πλήθος στελεχών από τους χώρους του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της διαφήμισης, του Marketing, των Social media, του PR και της Επικοινωνίας, του ICT, θεσμικών φορέων και πολλών ακόμη έδωσαν το παρών σε ένα διάλογο που είχε ως επίκεντρο τις εξελίξεις στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, στη διαφήμιση και στο Marketing.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: