Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Huron: Το Windows Phone 8.1 Smartphone Των Κορεατών Διέρρευσε

Η Samsung τελικά δεν αποχαιρέτησε την αγορά των Windows Phone για το Android και Tizen, αφού διέρρευσε ότι ετοιμάζει το Samsung SM-W750V, ένα ακόμη Windows Phone. Το κινητό εξωτερικά μοιάζει με τα Galaxy της εταιρίας και έχει την κωδική ονομασία Huron. Η διαρροή έγινε κλασικά από το @evleaks.

Το Samsung SM-W750V/Huron βάση benchmark που διέρρευσαν λίγο πριν την διαρροή της εικόνας από το @evleaks αποκαλύπτουν ότι το κινητό χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon με Adreno 305 γραφικά. Από το Bluetooth SIG μαθαίνουμε πως η οθόνη φτάνει τις 5 ίντσες και την full HD ανάλυση. Στο λειτουργικό έχουμε το Windows Phone 8.1 το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά αναμένουμε να το δούμε στο Build 2014 μαζί με το Windows 8.1 Update 1.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Windows Phone 8.1 Screenshot Επιβεβαιώνει Το Ξεχωριστό Έλεγχο Μουσικής, Κουμπιά Στην Οθόνη, Χρώματα Στην Αρχική, Νέα Πλακίδια

Το Samsung Huron θα κυκλοφορήσει στο δίκτυο Verizon των ΗΠΑ με υποστήριξη 4G LTE και ίσως αργότερα το δούμε σε παγκόσμια έκδοση.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: