Το Samsung Iconic UX Είναι Ο Διάδοχος Του TouchWiz;

Το Samsung Iconic UX Είναι Ο Διάδοχος Του TouchWiz;

Samsung Iconic UX leak

Το TouchWiz είναι το λογισμικό που έχει αναπτύξει η Samsung για τα smartphones της με Android, αλλά έχει δεχτεί κακές κριτικές. Ένας από τους σοβαρότερους λόγους είναι ότι κάνει τη συσκευή πιο αργή.

Όπως και να έχει, η Samsung έχει σίγουρα ακούσει τα σχόλια και ετοιμάζει ένα νέο γραφικό περιβάλλον το οποίο το έχει κατοχυρώσει ως Iconic UX. Είτε το ετοιμάζει επειδή το TouchWiz πρέπει να αλλάξει, είτε επειδή πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή, η εταιρία το κατέθεσε για να λάβει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τις κορεάτικες Αρχές τον Μάρτιο και τώρα διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες και στοιχεία από αυτή τη πατέντα.

Το νέο γραφικό περιβάλλον από τα σχεδιαγράμματα φαίνεται να έχει κοινά στοιχεία με το Magazine UX. Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί με swypes και φαίνεται να υπάρχει ένα μενού όπου σέρνει τις αγαπημένες του εφαρμογές και εκεί εμφανίζονται widgets. Για παράδειγμα, σε μια εικόνα βλέπουμε να σέρνει τους χάρτες από το μενού των εφαρμογών στο μενού αυτό, εκεί εμφανίζεται στο widget η τοποθεσία του χρήστη και όταν πατάει στο widget ανοίγει η εφαρμογή. Άλλα widgets σε αυτό το μενού περιλαμβάνουν τις επαφές, το ημερολόγιο, τα μηνύματα, τη μουσική, τη γκαλερί και το YouTube.

Δεν γνωρίζουμε αν και πότε η Samsung ενσωματώσει αυτό το γραφικό περιβάλλον στα Android της, αλλά σίγουρα δεν θα γίνει σύντομα. Στην έκδοση Android L είδαμε σε βίντεο ότι θα συνεχιστεί να υπάρχει το TouchWiz με κάποιες διαφορές. Πάντως ο @evleaks στις αρχές του 2014 είχε διαρρεύσει κάποιες εικόνες που ίσως είναι από το Iconic UX.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.