Εγκαινιάστηκε Το Επίσημο Μουσείο Καινοτομίας Samsung Innovation Museum

Εγκαινιάστηκε Το Επίσημο Μουσείο Καινοτομίας Samsung Innovation Museum

Η Samsung άνοιξε τις πόρτες του μουσείου Samsung Innovation Museum στο οποίο μας δείχνει το παρελθόν και το μέλλον της Πληροφορικής. Η Samsung Electronics έκλεισε 45 χρόνια ύπαρξης και το γιορτάζει με αυτό το τρόπο.

Το μουσείο είναι πέντε ορόφων και 10.950 τετραγωνικών μέτρων στο σύνολο. Αυτοί οι χώροι έχουν χωριστοί σε τρεις διαφορετικούς τομείς οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Age of Inventors: Εδώ υπάρχουν πρωτότυπα μοντέλα των Thomas Edison, Grahan Bell και Michael Faraday και γίνεται αναδρομή στην ιστορία των AT&T, Siemens, Philips, GE και NEC.
  • Age of Industry Innovation: Διάφορα προϊόντα της Samsung και ανταγωνιστών της. Αναδεικνύονται επίσης τα τεχνολογικά επιτεύγματα και οι καινοτομίες στην εξέλιξη της βιομηχανίας των φορητών συσκευών, των ημιαγωγών, των οθονών και άλλων.
  • Age of Creation: Παρουσιάζεται η ιδέα για ένα “συνδεδεμένο σπίτι” το οποίο ετοιμάζει η Samsung και θα το έχει έτοιμο στο μέλλον.

Μέσα στο μουσείο Samsung Innovation Museum υπάρχουν περίπου 150 εφευρέσεις και προϊόντα τόσο της Samsung όσο και άλλων εταιριών. Η εταιρία δεν φοβήθηκε να παρουσιάσει τον υπολογιστή Apple II ως τον «πρώτο οικιακό υπολογιστή.» Επίσης υπάρχει σαν έκθεμα το Televisor, εφευρέθηκε από τον John Logie Baird, και είναι η πρώτη τηλεόραση που πωλήθηκε το 1930. Όλα αυτά βρίσκονται στη πόλη Suwon της Νότιας Κορέας.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.