Μεταλλικό Smartphone Ετοιμάζει Να Ανακοινώσει Η Samsung

Μεταλλικό Smartphone Ετοιμάζει Να Ανακοινώσει Η Samsung

Samsung Just for you teaser

Ένα νέο teaser βίντεο ανέβασε η Samsung στο YouTube δείχνοντας ένα ακυκλοφόρητο κινητό δίπλα στο Galaxy Gear, το οποίο λένε θα είναι ακριβώς για εμάς. Οι λέξεις «απλά ταιριάζει, απλά απλό, απλά κομψό, απλά γρήγορο» εμφανίζονται στο βίντεο δείχνοντας ότι θα είναι ένα όμορφο κινητό και γρήγορο.

Το κινητό στο βίντεο έχει ξεκάθαρα μια μεταλλική πλάτη, κάτι που οι χρήστες ζητούν από την Samsung να βάλει στις ναυαρχίδες. Επίσης στο κάτω μέρος του πίσω μέρους υπάρχει το λογότυπο LTE υποδεικνύοντας ότι μπορεί να συνδεθεί σε 4G LTE δίκτυα. Το έξυπνο ρολόι δίπλα στο κινητό δείχνει 13:00, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, πιθανή ημερομηνία για την επίσημη ανακοίνωσή του.

Samsung Just for you teaser (2)

Για το ποιο μοντέλο πρόκειται να είναι έχουμε τρεις εκδοχές: ή το Galaxy J ή το Galaxy S5 ή το νέο Ativ με Windows Phone. Το Galaxy J αναμένεται να είναι μια ακόμα ναυαρχίδα ανάμεσα στα Galaxy S4 και Galaxy Note 3 με αξιόλογα χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστή Snapdragon 800, 3GB RAM και συνδεσιμότητα LTE-A. Το Galaxy S5 θα είναι το γνωστό S5 που αναμένουμε (φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2014) και το νέο Ativ με Windows Phone διέρρευσε τις προηγούμενες ημέρες. Το προηγούμενο, Ativ S, είχε “μεταλλική” πλάτη από… πλαστικό και τώρα ίσως η Samsung το έκανε από μέταλλο για να προσελκύσει το κοινό του WP. Άλλωστε αν είναι WP θα είναι το πρώτο με μεταλλική πλάτη.

Κάτι άλλο δεν έχουμε να προσθέσουμε, οπότε υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί. Παρακάτω είναι το teaser βίντεο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.