Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Kids Store: Το Κατάστημα Εφαρμογών Αποκλειστικά Για Παιδιά

Τα νέα παιχνίδια των παιδιών είναι tablets και smartphones. Η Samsung έχει ρίξει δουλειά σε παιδικές συσκευές και λογισμικό. Τώρα προχωράει παραπέρα με το Samsung Kids Store.

Samsung Kids Store, Ένα Παιδικό… App Store

Το Samsung Kids Store ουσιαστικά είναι ένα νέο app store, ένα κατάστημα εφαρμογών και παιχνιδιών, στο οποίο οι γονείς μπορούν να βρίσκουν, να κατεβάζουν και να αγοράζουν τα τελευταία παιχνίδια για τα παιδιά τους. Και αν θελήσουν να δείξουν στο παιδί τους μία εφαρμογή για εκπαίδευση, μπορούν να την κατεβάσουν από την ειδική κατηγορία όπου βρίσκονται όλες οι εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Όλες οι εφαρμογές που φιλοξενούνται στο κατάστημα Samsung Kids Store είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά. Δηλαδή δεν θα βρείτε παιχνίδια τύπου Grand Theft Auto μέσα σε αυτό ή άλλα βίαια παιχνίδια. Το Kids Store θα γίνει διαθέσιμο για τις συσκευές Galaxy S5 για αρχή, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι προσβάσιμο από κατόχους στις ΗΠΑ, όπως γίνεται στην ολοκαίνουργια μουσική υπηρεσία Samsung Milk Music για την οποία μάθαμε εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: