Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο LeBron James Δυσφημεί Την Samsung Μέσω Twitter

Ο LeBron James εκτός από ακριβοπληρωμένος παίχτης, είναι και από τους πιο ακριβοπληρωμένους πρεσβευτές της Samsung για την σειρά Galaxy Note. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά για τον παίχτη, πόσο μάλλον για την κορεάτικη εταιρία, η οποία του είχε δώσει ένα κορυφαίο Galaxy για διαφήμιση.

Η συσκευή λοιπόν παρουσίασε πρόβλημα, εξαιτίας του οποίου έπρεπε να πραγματοποιήσει από μόνο του επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μια διαδικασία που διαγράφει όλα τα αρχεία και τα προγράμματα του χρήστη. Φυσικά αυτό εξόργισε σε μεγάλο βαθμό τον παίχτη, ο οποίος ξεχνώντας την συμφωνία δημοσίευσε στο Twitter το παρακάτω tweet:

Βέβαια ο ίδιος, μόλις θυμήθηκε την κατάθεση της Samsung στον τραπεζικό του λογαριασμό, το κατέβασε άμεσα. Ωστόσο, οι 12 εκατομμύρια ακόλουθοι του πρόλαβαν να το δουν και η είδηση εξαπλώθηκε γρήγορα στον κόσμο του διαδικτύου. Τέλος, η HTC δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός, ανεβάζοντας αυτό το tweet:

lebron james samsung htc

Μοιράσου το με τους φίλους σου: